Designed by Lieshoutt

Een samenwerking

Handgemaakte Dutch Design tassen, ontworpen in samenwerking met de internationaal vermaarde kunstenaar JOEP VAN LIESHOUT. Ouderwets vakmanschap en een uitstekend ontwerper zijn de basis voor deze serie. Ze zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen die houden van een functionele tas. Het mooie design gaat terug naar de essentie van een handtas: Iets waar je spullen in doet en in één hand kunt dragen. De handvatten zijn dan ook robuust zodat ze prettig dragen.

De tassen worden per model en kleur gemaakt in een oplage van maximaal tien stuks. Er kunnen nog maar enkele kleuren en modellen besteld worden. Neem contact met me op om te informeren welk model en welke kleur nog gekozen kan worden.

Elke tas heeft een groot ritsvak binnenin en kan voorzien worden van bijpassende leren binnentassen.

lieshoutt-joep-213x300

3
Designs
4
Kleuren
10
De maximale oplage

Grote werktas,

Een grotere werktas voor dagelijks gebruik. Ook te gebruiken als weekendtas.  In de grote tas past een standaard laptop. De tas heeft de volgende afmetingen: 40 x 29 x 14 cm.

Kleine werktas,

Een kleine werktas voor dagelijks gebruik. In de kleine werktas past een standaard tablet of kleine laptop. De tas heeft de volgende afmetingen: 35 x 27 x 8 cm.

Sporttas,

De ideale partner om mee te nemen naar de sportschool of voor een weekendje citytrippen! Je hebt altijd ruimte genoeg, de tas heeft de volgende afmetingen: 50 x 25 x 19 cm.

Extra Binnentassen,

Er zijn verschillende extra binnentassen afgestemd op de verschillende tassen. Een etui van 19 x 25 cm. Een laptop sleeve van 32 x 22 cm. Als laatste een sleeve voor in de grote werktas van 38 x 27 cm.

Lieshoutt collectie

  • Lieshout – Extra binnentassen

  • Lieshout – Grote werktas

  • Lieshoutt – Kleine werktas