Handgemaakte tassen naar uw wens ontworpen

Ik maak voor u een persoonlijke tas waarbij we samen kijken naar uw wensen en de mogelijkheden.

 

Designed by Lieshoutt

Samen met Joep van Lieshout van Atelier van Lieshout heb ik de serie Lieshoutt ontwikkeld. Een spannende gelimiteerd editie met handgetekende tekening van Joep.

1
1

Handgemaakt

Tassen maken, het is een eeuwenoud ambacht. Ik ben er trots op dat ik me in dat ambacht heb verdiept en het vak heb geleerd. Als ambachtelijk vakvrouw kan ik een handgemaakte tas voor u ontwerpen en maken. Waar vind je nog zo iets? Daarbij ben ik er trots op om deze verworvenheden voor toekomstige generaties te bewaren.

Reparaties

Je hebt een mooie tas die je dierbaar is. En dan gaat er toch iets aan kapot. Een nieuw hengsel of slot, een nieuw stiksel. Ik weet hoe tassen gemaakt worden en kan ze ook repareren. Zo kunnen ze nog een tweede leven krijgen. Geef uw mooie tas een tweede leven. Ik zorg met liefde dat uw tas weer in goede staat verkeert. U kunt hiervoor een afspraak maken. De contactgegevens vindt u onder de contactbutton.

Onze meest recente creaties

Ik was op zoek naar een tas die bij mij paste. Uiteindelijk kwam ik bij BagMe uit waar ik samen met Amine zelf een hele eigen creatie heb gemaakt!

Mirjam Huizinga - Ontwerpster

Een van de leukste en meest leerzame cursussen die ik tot nog toe gevolgd heb. Van persoonlijke aandacht tot uitstekend materiaal en altijd met een grote lach! Wil je met leer aan de slag? Dan is dit de cursus!

Stas Hagemans - Cursist najaar 2013

Amine en ik werken al jaren op verschillende vlakken samen. In de afgelopen periode heb ik samen met haar een set tassen ontworpen die zij met oog voor detail en veel liefde vervaardigt!

Joep van Lieshout - Atelier van Lieshout